Tagliatelle met Rollade en Creme Fraiche

Tagliatelle met Rollade en Creme Fraiche

Ontdek de romige verwennerij van deze tagliatelle, verrijkt met malse stukjes varkensrollade en een zachte touch van crème fraîche. De toevoeging van broccoli en romanesco maakt dit gerecht niet alleen kleurrijk, maar ook voedzaam. Perfect voor die dagen dat je verlangt naar comfort food zonder al te veel poespas.

Ingrediënten

  • 300gr Tagliatelle
  • 200ml Creme Fraiche
  • 2 pakjes varkensrollade (vleeswaar)
  • 1 kleine broccoli
  • 1 kleine romanesco of bloemkool

Bereiding

  1. Kook de tagliatelle al dente volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de broccoli en romanesco in roosjes en kook of stoom ze gaar.
  3. Snijd de varkensrollade in vierkantjes en bak deze lichtjes in een koekenpan met een scheutje olie.
  4. Voeg de crème fraîche toe en meng goed.
  5. Combineer de tagliatelle en groenten met het vlees en saus in de pan.
  6. Breng het gerecht op smaak met zout en peper.
  7. Opdienen en genieten van je culinaire creatie!

Eet Smakelijk!

 

Tijd: 20 minuten

Porties: 4

Tags

Varkensvlees Pasta